måndag 20 februari 2012

Så var den sena premiären avklarad och genast kom jag ihåg varför jag inte hade haft mer bråttom ut. Det blev som planerat jag själv, mr.hanky och B2 som vågade oss ut denna dag. Både B1 och korvmästarn låg hemma och skakade i  fosterställning, piskade av sin drakar med utegångsförbud och Captain Morgan sitter hemma i bilen och väntar på att köra till BB.
Snöfall och blåst på förmiddagen med riktigt kinkiga gäddor gjorde att endast en liten lyckades bli krokad av B2. Vid lunch bytte vi plats och samtidigt sprack det upp helt och solen stekte. Satt i lä och mådde riktigt gött och B2 gjorde det samma. Mr.hanky som bekant har hela alfabetet kunde ju inte sitta still och satt ute i blåsten (efter att han hade tagit av sig flytoverallen) och pimplade till inga världens nytta. Efter en stund kom så en namne till mr.hanky ut och hann väl inte mer än få hål på isen så låg där två fina borrar på dryga halvkilot på isen ock stack i ögonen. Gäddfisket var precis lika trögt på eftermiddagen med endast två små slipsar för B2 som resultat och fast vi körde till skymningen så ville ingen av dom stora vara med och leka denna dag.

Nu hoppas vi på att detta var första och sista ismetepasset för i år och satsar på gäddfiske i öppet vatten framöver. Semesteransökan för vårfisket är inskickad så nu laddar vi för det istället. Peanut Power!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar