söndag 26 februari 2012

Drakpimpel idag

Gårdagen gav inga stora borrar fast vi hann med tre sjöar innan kvällen. Isen var förvånandsvärt bra och håller nog ett par dagar till. Fisket var trögt över lag och endast i en enda vik var dom på hugget men ingen av vettig storlek.
Mr.hanky på riktigt fin blankis.

En råk som satte stopp för fiskeplanerna på första sjön.
En av få som ville vara med på bild.

Idag har jag och draken varit ute en sväng på en av regnbågssjöarna här hemma. Blev bara en kort tur då det var inplanerat annat på eftermiddagen.
Började med att tappa en riktigt fin fisk i första hålet som knäckte länken för mig och en stund senare drar draken upp en riktigt fin öring på ca 7 hg som fick simma tillbaka.

Fick ett par abborrar och efter ett par hål så drar draken på ytterligare en stor fisk som kliver av precis vid iskanten varpå det kommer en ramsa som hade fått vilken sjörövare som helst att bli mörkrädd. Efter det blev det inga mer kontakter men det hade säkert gått att lura upp ett par till om vi hade fiskat hela dagen.
Bara att bita i det sura och erkänna sig besegrad, få väl hoppas att det inte upprepar sig igen. Kommer nog ett inlägg i nästa vecka om vårplanerna som jag har lurat väldigt mycket på dom sista veckorna. Peanut Power!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar