torsdag 3 november 2011

Nya leksaker!

Fick beställt lite nya wobblers modell XL och lite förbrukningsprylar till gäddfisket från killarna på Miekofishing för några dagar sen. Prylarna anlände idag precis lagom till helgens planering och det får nog bli en heldag efter gädda denna helgen. Fick som ni ser beställt några wobblers samt även en påse gott&blandat gummibeten till B2 och det var ju kanske inte helt gratis men då är det alltid trevligt med lite bonusprylar. Tänker då inte i första hand på kolorna som var medskickade även om dom var goda utan på en extra tredelad wobbler som säkert ska funka fint. Tackar jag för.
Prövade ju flötestrolling sist och det känns riktigt hett men det får nog bli lite vanlig trolling så att man kan täcka av lite mera yta i början så kanske man kan springa på några hetare områden som kan flötestrollas så slipper det gå så mycket tid till transportsträckor. Har ju inte lagt ner jättemycket tid på gäddfisket innan men eftersom jag fortfarande leder årsbästatävlingen mot gurkorna så får jag ju lägga i tvåan nu och dra ifrån dom så marginalerna blir för stora för dom. Hade ju varit för jävla roligt när gäddan är deras paradgren.
Har lurat en hel del på att få ner wobblerna på olika djup med hjälp av att blya ner linan och lurar på om det är någon som har några bra tips på detta? Tänker då framförallt på vikter och avstånd till wobblern då samtliga beten jag fiskar med flyter och inte går ner så djupt. Tar tacksamt emot alla tips och idéer.
Peanut Power!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar