tisdag 11 oktober 2011

Älgarna - Team Peanuts 2-0

Två heldagar avklarade och inte en älg i syne på hela tiden. Mycket färska spår både igår och idag gjorde att det kändes väldigt hett men dom verkar vara väldigt nattaktiva då vi inte sett något alls under nästan 23 timmars jakt. Avslutade dagen i bästepasset hemma i morsans kök då en ko med kalv har bedrivit steppdans i hennes trädgård dom senaste två nätterna och har även våldtagit båda äppleträden. Dom vågade inte visa sig så länge jag var där men fortsätter dom så får det bli att ställa bilen gömd och sova över så ska dom nog få smaka.
Ett hattlyft är även på sin plats då bin bladen fick skjuta sin första älgtjur på morgonen idag.
Bin bladen som även är känd som Captain Long John Silver och president för Team Budget ( http://teambudget.bloggsida.se/om ) lever ju för mottot budget och gjorde ingen besviken. Tjuren han fick haft ihjäl var både halt och vanskapt då hornen såg ut som stryk enligt honom själv och oätlig pga skadorna i bakbenet. Ryktet säger att hornen är skickade till en konservator som skall göra en teambudget-vapensköld av dom.
Enda som inte går under mottot budget var avståndet han sköt på. 260 meter uppmätt med avståndsmätare är respekt, så långt går inte mina niotreinihelvetkulor ens om jag skulle försöka lobba in dom.
Nu blir det jobb resten av veckan så får vi se vad som händer till helgen. Peanut Power!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar