söndag 31 juli 2011

Fiskehelgen är över.

Blev sent som tusan innan vi var hemma igår och tidigt ut idag så det får bli en liten sammanställning för båda dagarna.
Lördag: blev en tur med draken och Captain Morgan med familj ut på lite makrillfiske. Fisken var väldigt kinkig och när vi väl fick upp en förstod vi varför, dom var pyttesmå. Fram med toppknutet och pennflöten och fisken blev helt plötsligt betydligt enklare. Satte en sexmetare i näven på draken och räknade med kaos men hon var grymt duktig och av de 20 vi fick drog hon ett tiotal makrillar där två var av riktigt storlek och även en fin fjärsing.
Lite bilder från gårdagen:

Draken in action!
Några fick åka i röken direkt.

Draken med nytt PB på fjärsing.
Lilldraken tar paus.

Så till dagens drabbning mot gurkorna. Fisket var rent ut sagt skitdåligt med endast fem gösar, tre gäddor och en abborre på oss alla ihop. En enda gös pressade 45cm gränsen (knappt) och tyvärr hade B2 turen att kroka den och gurkorna avgick med segern. Bara att bita i det sura och erkänna sig besegrad och bjuda på grillmiddag vilket vi gjorde hemma hos B1 och hans "hangarounds" på eftermiddagen, ett inte allt för hårt straff.
Nästa gång det är dax för Team Peanuts att bestämma tävlingsform och då är allt annat än en seger att betrakta som en stor skam.
Peanut Power!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar