fredag 22 juli 2011

Det blev inga varar i förrgår trotts många timmar på sjön men det var bara att bryta ihop och komma igen. Körde heldag (typ 14timmar) efter gylta på gullmarn igår och gyltorna var verkligen inte på humör på förmiddagen men många andra arter var det istället. Innan lunch hade vi landat några gyltor, simpa, glys, torsk, sej, sandskädda, stensnultra och mr.hanky gör dagens bedrift och tar en makrill på stransnäcka.
Lite besvikna på gyltafisket tog vi en riktig långtur med drakbåten (som bara har en 6-hästare i aktern) och satsade på ett gamalt ställe som mr.hanky hade fått några granna på förra året. Fiskade av det stället extra noga och gyltor fanns det men inte av någon storlek.
Har man ändå kört långt kan man lika väl fortsätta och det gjorde vi. Fan vet om det berodde på att det mulnade på eller dom bara var på rätt humör på eftermiddagen/kvällen för rätt var det var så fick vi både berg och blågyltor överallt. Fick tangerat pb på berggylta på 1080g och ett nytt pb på blågylta på 360g. Inga monsterfiskar men ändå pb.


Mr.hanky var inte sämre han utan fick klämt dagens största gylta på 1140g och satt nytt pb på blågylta på 500g.
En riktigt go dag med en riktigt bra avslutning, känns gött att det kan gå åt rätt håll ibland också. Har ju varit lite si och så med det det sista.
Blev en riktigt lång sovmorgon idag och det blir lite karpfiske i eftermiddag om vädret inte är för jävla tråkigt.
Peanut Power!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar