tisdag 20 september 2011

Ännu en sen uppdatering.

Ska försöka bättra mig med uppdateringarna och det blir förhoppningsvis bättre när den nya mobilen blir inhandlad och livebloggningen funkar som den ska.Blev som planerat en tur efter abborre i lördags ihop med B2. Småborrarna högg lite var stans men dom stora verkade inte vara på humör denna dag. Tror den största hamnade precis över fyra hg men det var inte målet för dagen då vi jagade fisk över kilot. Gäddorna var däremot på hugget och några fick syna ovansidan av vattenytan och några andra fick med sig B2s tackel, hehe.
Dagens höjdpunkt blev istället att se på när B2 som självklart inte ville slösa fisketid skulle äta soppa när vi flyttade oss mellan två ställen. Hade ju gått fint om vi hade kört med elmotorn men när det går i 20 knop utan vindskydd går det inte lika bra och framförallt inte med sked. Hann tyvärr inte få något kort på detta men efter 7-8 skedar gav han upp.
Hoppas på lite finväder imorgon så att man hinner med ett eftermiddagspass efter piggvar. Om det inte går får jag hålla mig tills på söndag då jag ska iväg några dagar med jobbet och blir det finväder i nästa vecka kan det nog bli en semesterdag eller två då fiskesuget börjar komma tillbaka på allvar. En stor piggvar eller gös står på önskelistan, får se vilket som lockar mest. Peanut Power!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar