tisdag 22 februari 2011

Nu är det nära!

Får börja med en liten sammanfattning av söndagens fiske. Körde ett pelagiskt pass med mr.hanky och satsade allt på ett kort och satte ut hela sju spön utanför ett friliggande grund. Mr.hanky satt även han ut fem spön så vi täckte av ett stort område och bestämde oss för att inte flytta spöna utan att se om det skulle ge något. Satte två spön på kanten av grundet och resterande i frivattnet utanför. Fick en riktigt liten på förmiddagen på branten och ytterligare en mindre på ett frivattensspö under dagen. Det var det som hände på hela dagen fram tills solen var på väg ner och då högg det en fisk på innersta spöt som blev dagens och säsongens största (än så länge). 6,78 kg i riktigt fin kondition.
Nu har jag gått på semester och imorgon åker jag, mr.hanky och B2 till Kenya och Lamu för att fiska framförallt GT men även Sailfish, Marlin, Tonfisk mm. Senaste rapporten kom in igår från gänget som har varit nere nu och dom hade fått ett 20-tal GT (på en dag) där den största vägde 50 kg, bara 2,5kg från kenyanskt rekord. Dom har med riktigt blåsigt väder ändå lyckats fånga 5 GT över 30kg under 10 dagar så snacka om att det börjar suga i fisketarmen nu.
Draken får vara hemma och hålla ställningarna och det samma gäller för B2&mr.hankys drakar.
Ska försöka blogga så mycket det nu går beroende på Internet och tillgång på dator så från och med fredag kommer det fiskas varje dag.
Peanut Power!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar