tisdag 26 oktober 2010

Förkylning och fiskesug.

Har dragit på mig en förbannat tröttsam förkylning som självklart har satt sig i näsan och bihålorna så näsan rinner och man pratar som om man hade haft ett par fendrar uppkörda i näsan. Och vad gör man när man inte kan träna på kvällen, jo självklart ser man vad det är på dumburken och där visas det ju inte mycket vettigt så då kollar man igenom alla bloggar om hur fisket är för dom som är lyckligt lottade och kan vara ute och fiska en fin tisdag som denna och fiskesuget kommer som ett brev på posten. Har man då pratat med Captain Morgan tidigare på dagen om hur bra trollingfisket är just nu så är fiskesuget på topp. Har kalkylerat ut att förkylningen bör vara borta på fredag och hade tänkt ta en ledig dag för jakt men fan vet om det inte får bli lite fiske istället, får suga på den karamellen en stund innan jag bestämmer mig. Förmodligen hinner väl vädret ändra sig till snöstorm innan fredag så det blir väl som vanligt att man får bestämma sig på torsdag kväll.
Har även suttit och kolla igenom lite gamla fiskebilder och hittade bland annat den här bilden från förra våren som kanske inte är den bästa kvalitétsmässigt, men som faktiskt är en av dom första bilderna på dåvarande hela Team Peanuts i teamtröjor (innan mr.hanky var fullvärdig medlem) och en riktigt lyckad fiskedag.
Om det är någon som undrar varför det på ekolodet ser ut som bananer ibland kan ni titta på dessa fiskar så förstår ni varför ;-)
Nä som sagt, bilden är ingen höjdare men denna fisketur ligger nog bland topp 10 i roligaste fisketurer så den får allt åka med ändå.
Nu får det vara färdigbloggat för den här gången så hoppas jag att det är dagsfärska bilder nästa gång. Peanut Power!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar