måndag 5 november 2012

Det blev faktiskt utomskärsfiske hela dagen igår då vädret var betydligt bättre och mr.hankys mage hade funnit inre lugn igen. Det blev några gäddor där ingen var riktigt stor tyvärr och gurkorna lyckades med knapp mätbar marginal (typ mindre än ett halvkilo) dra den största av de vi fick. Inga prickiga ville visa sig men det ska bli fler turer framöver och suget har ju inte minskat direkt.
En riktigt dunderhelg med gubbsen där snacket i stugan som vanligt är i en klass för sig. Endast högst relevanta ting som miljöfrågor (framförallt utsläppsfrågor) och värdspolitik har diskuteras och även om sömnen har varit knapp så känner jag att batterierna är påfyllda.
Nu måste bara nästa drabbning planeras och förmodligen blir det en jaktresa eller ett havsfiskesjöslag då gurkorna har haft fördel av sina specialgrenar dom sista två resorna och vi i Peanuts inte har haft hjälp av vår Captain M. Någon rättvisa får det ju vara här i värden.



Här skulle det även legat några bilder på mr.hanky från i lördags men jag var så fascinerad av färgerna han lyckades häva ur sig på sjön så jag glömde helt bort att ta fram kameran.

Peanut Power!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar