fredag 29 juli 2011

Blev lite fiske igår.

Körde ett lite pass efter öring med elektrikern igår då vi i förra veckan hade sett en riktig gris till öring (3+) som hoppade vid ett flertal tillfällen när vi satt på bryggan och drack pilsner och inte hade grejerna med oss. Sagt och gjort så la vi ut några metor och jag passade även på att mäska för multe men självklart kom ett stort jävla måln och parkerade framför solen så förutsättningarna var väl kanske inte dom bästa när det hade varit finväder hela dagen.
Det blev ingen öring och ska jag vara helt ärlig så gav vi väl upp lite väl tidigt men efter ett par pilsner så skrek magen efter mat och vi bestämde oss för att packa ihop och gå till pizzan för lite käk och en kall öl.
Elektrikern som hade riggat ett extra spö med drag "bara för att vara redo" skulle tackla ihop det och då var olyckan framme och jag fick även passa på att visa mina färdigheter som hantverkare.

Fram med tången och dra ut skiten så var även elektrikern en riktig fiskar då detta var första gången för hans del.
Pizzan smakade fint och pilsnern smakade ännu bättre. Bäst av allt är att vi kunde dra med hela fiskeutrustningen in på uteserveringen, only in Ljungskile!
Peanut Power!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar