torsdag 26 juli 2012

Nu är det nära!

Två futtiga dagar kvar innan semestern drar igång. Självklart är det fiske inplanerat och direkt på lördag drar hela teamet till Norge med fiskebussen för en veckas fiske. Självklart har vi med några "hangarounds" i form av salig blandning på gurkor, elektriker och myndighetsfolk vilket inte är så konstigt med tanke på hur heta team peanuts är och vi får väl se vad dom duger till ;-)
Har som mål för resan att fånga så många arter som möjligt med marulk som nr ett på önskelistan och kanske även dra största fisken bara för att visa var skåpet ska stå. Annars ska det bli riktigt gött att bara hänga med gubbsen i långkallingar och snacka skit på bryggan med en pilsner och lite after fish.
Tråkigt nog kunde inte B1 följa med denna gången heller så jag får satsa extra hårt på att reta B2 på denna resan och mr.hanky har lovat att göra precis det samma så det kan ju inte bli annat än bra, moooohaaahaaaaa!!!!
Jag lider med gänget som är uppe denna veckan för dom har nog haft ett helvetiskt sketväder fram tills nu med 16-18 m/s och regn, men utan att svära i kyrkan så ser det fan i mig ut som det blir kanonväder med ett riktigt högtryck som ser ut att parkera sig där uppe om man nu skall våga tro på vädersidorna. Rapporter kommer garanterat under veckan. Peanut Power!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar