måndag 28 december 2009

Dubbel Premiär.


Jaha, då skall man göra sitt premiärinlägg på bloggen.

Får börja med att gratulera Captain Morgan som blev pappa för första gången nu på julafton, nu har han två drakar att värja sig emot.

Captain Morgan är även han stolt medlem av Team Peanuts och även ägare av vita faran som syns i bakgrunden.

Åter till det här med premiärer, på juldagen så var jag och mr Hanky ute på årets första ismetepass. Styv kuling och en nytrålad fågelsjö resulterade som vanligt i att man får roa sig med annat (se bild).

Skam den som ger sig, igår gjorde vi ett nytt försök i en annan sjö och det var rent ut sagt seeeegt fiske men lite släppte det på eftermiddagen för min del och slutresultatet blev 4-0 till mig. Tyvärr så vägde största fisken bara 3,5 kg och det snöade och regnade om vart annat så bilder uteblev men det kommer säkert vid senare turer. Fick åtminstonde utfört en god gärning under gårdagen då gädda nummer tre nappade inte mindre än tre gånger innan jag fick krokat den ordentligt och när jag öppnar munnen så sitter där en gammal trekrok med wier och ett trasigt lekande i munnen, inte undra på att hon hade haft svårt att få ner maten (var smal som en slips).
Var ute en kort sväng med draken idag och skulle pimpla lite och konstaterade att när det är 10cm slask på isen inte är någon höjdare när man har Gore Tex-kängor som är ca 12 cm höga. Bara till att hoppas på skiten fryser så att man slipper ha gummistövlarna på sig nästa gång. Blir säkert ett nytt försök imorgon, ska försöka lura ut mr Hanky på en ny expedition om inte hans värmländska drake har kört in klorna för djupt i honom.
Peanut Power!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar