söndag 22 juni 2014

Så var hela vapenarsenalen inskjuten och till och med 9-3:an gick att få fason på. Peanut power!

fredag 20 juni 2014

Fisk finns det för dom visar sig med jämna mellanrum men hugger gör dom inte. Lilldraken är med på middagspasset och tar det ganska chill. Peanut power!

Flugmetarna verkar ha det gott ställt i alla fall. Den här räkdoftande skönheten hade någon efterlämnat sig i ett träd med tafs och allt. Peanut power!

Man är väl lite skadad när man möter grannen kl. 04:00 på morgonen och tänker "hur fan orkar hon gå upp och sminka sig så här dags" när det visar sig att hon kom hem från gårdagens festligheter precis. Nu kör vi, jag och bävrarna är i alla fall vakna. Peanut power!

torsdag 19 juni 2014

Alla flugmetares skräck!

Så var lådorna förberedda inför premiärfisketuren i hemmaälven. Sämsta tänkbara förutsättningar med dåliga fångstrapporter och minimalt med vatten gör ju att man blir extra taggad att ta en stor. Finns helt klart sämre sätt att fira midsommar på. Peanut power!

onsdag 18 juni 2014

Kör ett litet kvälldpass idag med, kvällens första vägde 3250. Peanut power!

måndag 9 juni 2014

Kör ett kvällspass och det är trögt men första hugget gav en 4,5 kg fisk så jag ska inte klaga. Peanut power!

onsdag 4 juni 2014

PNC 2014

Så har man överlevt årets PNC. Lördagens fiske kan bara sammanfattas med ett ord, KATASTROF! Vi siktade på inomskärsfiske och en gammal rutt som har funkat förr, men snacka om tvärnit. Två landade poängarter och där ser man vad bristen på träningsfiske kan göra. Vi brände en hyfsad piggvar och körde väldigt mycket efter sill och öring men marginalerna var verkligen inte på vår sida. Söndagens fiske kunde därför bedrivas i lugn och ro eftersom vi låg fetsist. Enda målet var att komma förbi team IGS och skäggiga farbrorn men dom hade ett rejält försprång så det var nästan döfött. 90 minuter efter starten hade vi landat fem nya invägningsbara arter och vi la resten av dagen på skojfiske efter reg-knot, slätvar och berggylta. Fick inget reg på knoten men en liten som kunde vägas in och en hel hög med gyltor där ett par var i ok tävlingsformat. Kass lördag, bra söndag = topp 20 och förbi team IGS som inte hade tävlingsnerverna i styr ;-)

Nu blir det tillbaka till vardagens harvande efter tungor, laxar och storgösar, förr eller senare kommer den stora. Peanut Power!