fredag 30 maj 2014

Har varit lite dåligt med uppdateringar den sista tiden men fiskat har jag. Har kört rätt många pass på tunga utan framgång, däremot fick jag chansen att fiska på ett svenskt rekord härom kvällen men på något sätt tappade jag bort fisken på knädjupt vatten. Har även hunnit med ett par görspass utan framgång, men har bara satsat på riktigt stora beten efter monstergösar så där är det nog bara fortsatt nötning som gäller.
PNC drar igång imorgon och självklart kör Why Not även i år, precis lika förberedda som vanligt (ungefär noll salta fisketimmar ihop i år). Vädret ser ut att bli grymt bra och kanske kan man lura till sig något artpris och något nytt reg, den som lever får se. Peanut Power!

fredag 23 maj 2014

Det lutar åt en ny tur efter tunga ikväll. Draken är risig och däckar vilken sekund som helst och jag har abstinens efter frisk luft efter en vecka med mördarförkylningen från helvetet. Tror att det kan vara idag som det svenska rekordet på tunga höjs några hekto. Peanut Power!

söndag 18 maj 2014

Laxpremiär med metegurun idag och jag leder på en tappad än så länge. Fikapaus och vad äter man med om inte en spinnare, dock fegar han och använder bara skeden. Peanut power!

lördag 17 maj 2014

Då börjar kvällen infinna sig och team peanuts jagar nya rekordtungor på nya platser. Idag får gullmarn sig en omgång och jag och MR. Hanky kör ihop, samling om en kvart så det är dags att åka hemifrån. Bompass eller succé,  det är frågan? Peanut Power!

tisdag 13 maj 2014

Blev ingen tunga för min del igår och skäggiga farbrorn knep en tvåkilos piggvar mitt framför näsan på mig. Gav mig vid midnatt och efter det hittade han en till och en liten tunga. Idag kör vi ny satsning och nya områden skall testas, kanske "orustfjorden" skall få sig en omgång om vi nu hittar den ;-) Peanut power! 

måndag 12 maj 2014

Nytt ställe för tunga skall testas ihop med skäggiga farbrorn ikväll och vad kan passa bättre än att prova nya vattenkikaren gjord av en murarbalja. Man jobbar ju inte i betongbranschen utan anledning. Peanut power!

söndag 4 maj 2014

På väg hem, ingen tunga i sikte den här turen. Peanut power!

Kör nattpass med mr.hanky. Han har en kärlekskrank 4kg fisk runt fötterna som bara verkar ha en sak i skallen och som under 40 min försökt sätta på honom. Passa ofint nog på att fiska på en huggvillig fisk under tiden som vägde 1840 gram. Peanut power!